Tavda Zorg(t)

samen met u!

Tavda Zorg

Teake van den AkkerTavda Zorg is in 2009 opgericht door Teake van den Akker. Teake heeft ruim 30 jaar ervaring in de zorg. Hoofdzakelijk met mensen met een verstandelijke beperking en een bijkomende beperking als ADHD, ADD, Autisme en aanverwante stoornissen, ODD en/of moeilijk verstaanbaar gedrag. 

Samenwerking

Tavda Zorg werkt samen met diverse instanties. Wij vinden het belangrijk ervaring met mensen die zorg nodig hebben te delen en hen daarin te ondersteunen. Hen verder te helpen in hun ontwikkeling en hen handvaten aan te reiken om hun zelfstandigheid te vergroten. 

24 uur per dag

Tavda Zorg heeft geen negen tot vijf mentaliteit en is 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ons bereiken per telefoonnummer 06-52088988 of neem contact met ons op.

Tavda Zorgt

De leeftijden van mensen die zorg nodig hebben variĆ«ren van 5 tot 50 jaar. Wij bieden deze mensen ondersteuning op het gebied van hun totale menszijn. Tavda Zorg wil graag dat ze mens zijn net als ieder ander. Dat ze zich daarin zelfstandig ontwikkelen en ondersteund voelen. Betrokkenheid is erg belangrijk, daarom werkt Tavda Zorg graag samen met de mensen aan hun toekomst op een verantwoorde en veilige manier. 

Tavda Zorg biedt een luisterend oor, staat open voor veranderingen en meningen van anderen, biedt coaching, Psycho-educatie, geeft advies en PPG (Practisch Pedagogische Gezinsondersteuning) aan ouders. Wij gaan er van uit dat elk mens zelf invloed op zijn/haar leven wil uitoefenen, ongeacht de leeftijd. Hierin kan Tavda Zorg hen ondersteunen, zodat ze zich sterker gaan voelen en verder kunnen groeien. 

Wet toelatingen zorg instellingen (WTZi)

Zorginstellingen hebben een toelating nodig wanneer zij zorg willen aanbieden die op grond van de Zorgverzekeringswet of Wet langdurige zorg voor vergoeding in aanmerking komt. Tavda Zorg heeft een WTZi erkenning, waardoor de kwaliteit van zorg gewaarborgd is.